Van dagelijkse taken tot het buitengewone via uw werk, maakt La Conciergerie d’Edouard uw leven gemakkelijker, lichter en aangenamer op verschillende vlakken.

Life

Overbezette agenda? Moeilijkheden om privé- en beroepsleven te combineren? La Conciergerie d’Edouard stelt u voor zich met een deel van uw dagelijkse taken te belasten. Het panel van diensten dat we u kunnen voorstellen is ontzettend uitgebreid (om niet eindeloos te zeggen…): een babysitter vinden, uw boodschappen doen, uw hond uitlaten, een loodgieter vinden, uw pak laten wassen, iemand vinden die zich met uw huis of gezelschapsdier tijdens uw afwezigheid bezighoudt…

Maar La Conciergerie d’Edouard kan ook uw vrijetijdsbesteding voorbereiden opdat u 100% kan ontspannen. Voor een restaurant of concert plaatsen reserveren, uw vakantie of sportieve activiteiten organiseren, u een paradijselijk plekje laten ontdekken voor een namiddag van welzijn…

Work

La Conciergerie d’Edouard is de begunstigde assistent van uw beroepsleven. Uw vergaderingen of verplaatsingen organiseren, dienst hebben tijdens uw vakantie, zich bezighouden met het verzenden van uw pakketten of verschillende administratieve taken uitvoeren… La Conciergerie d’Edouard ondersteunt u altijd met vertrouwen.

Travel

Een beroepsverplaatsing in België of in het buitenland? Familievakantie die u wenst te plannen zonder hiervoor de tijd te hebben? Zowel voor het boeken van tickets, uw onthaal en verplaatsingen ter plaatse, uw logies als de activiteiten of plekken die niet te missen zijn… stelt La Conciergerie d’Edouard haar handigheid en connecties ter uwe beschikking om u precies de reis, aangepast aan uw behoeften, voor te bereiden.

Op maat

En als het panel van diensten aangeboden door La Conciergerie d’Edouard onbeperkt was? U zou u op ons kunnen verlaten voor… alles wat u u kunt verbeelden! De organisatie van een huwelijk, de opzoeking van animaties voor de verjaardag van uw kind, de organisatie van een haute couture modeshow voor de verjaardag van uw echtgenote… Vraag het ons, we zullen het verwezenlijken!

Lijst