Conciërgediensten voor bedrijven

 

Voor uw medewerkers zorgen hebben is de beste manier opdat ze het beste van hunzelf geven. U bent hiervan overtuigd, net als wij. Met een persoonlijke assistent die hen zal kunnen helpen hun problemen op te lossen of vrije tijd te maken, laat u hen ook toe efficiënter te werken. Omdat ze zich bevoorrecht voelen, zullen uw medewerkers u nog verrassen!

La Conciergerie d’Edouard kan een belangrijke partner van uw bedrijf worden, degene die een babysitter in een noodsituatie vindt om op het zieke kind van uw salesman op te passen, degene die uw auto tijdens een afspraak zal wassen, degene die uw secretaresse zal helpen wanneer zij het te druk heeft, degene die uw bedrijf zal helpen verhuizen en uw positie in uw nieuwe stad snel zal helpen bepalen…

Maar dat is nog niet alles! La Conciergerie d’Edouard kan zich niet alleen bezighouden met het welzijn van uw medewerkers maar ook van uw klanten. Het is een uitstekende manier om een vaste klantenkring te creëren. U laat hen dag na dag zien dat uw bedrijf zeker anders is. De doelstellingen blijven onveranderd: kwaliteit, snelheid, doeltreffendheid en geheimhouding!

In feite bestaan er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid bestaat in een beroep op een conciërge te doen. Deze is telefonisch, per email of via een beveiligde chat, bestemd voor onze klanten, bereikbaar. De tweede mogelijkheid is dat we gericht of doorlopend aanwezig zijn op uw kantoor. In beide gevallen zullen we samen uw behoeften nagaan om de meest gepaste dienst voor u in te stellen!

Chat